Snabba svar och rätt produkt i rätt tid

Vår historia började 1975 och sedan dess har vi oförtrutet arbetat vidare med att effektivisera inköpen och logistiken. En snyggt packad försändelse, tydligt märkt och framme där och när den ska – det har varit en ledstjärna sedan starten. Idag levererar vi hundratusentals komponenter till företag runt om i Sverige. Och vi har kunder som varit med sedan starten – ett bra betyg som vi verkligen uppskattar.

Horisontbild

En kontakt räcker

Vi kan erbjuda det mesta inom maskindelar för att spara dig tid och minimera risker med bristande kvalitet eller leverensstrul. Vi har ett rikt förgrenat nätverk av leverantörer i Sverige och utomlands. Vårt fokus på Östeuropa under senare år har gett oss flera mycket kvalificerade tillverkare med en mycket konkurrenskraftig prisbild, även i jämförelse med Asien. 

Kundanpassning

Många av våra artiklar är kundanpassade och unika. Vi har konstruktionskompetens och i samarbete med tekniker från våra leverantörer kan vi hjälpa dig med utveckling av det du behöver. Oavsett om det är en mer standardbetonad produkt eller din egen, unika design kan vi, köpa in, låta tillverka och lagerhålla den för avrop. Helt enligt dina önskemål.

Fokus på din affär

Redan från starten fanns Emhart som tillverkar maskiner för glastillverkning, med oss som kund. Genom åren har samarbetet utvecklats och idag är vi en ännu mer mångsidig partner som kombinerar inköpare med logistiker och tekniker. Men vårt fokus är oförändrat: Alltid snabba svar, aktivt stöd och experthjälp – allt för att maximera din affär och underlätta din vardag. 

Thonab är certifierad enligt 9001:2015

ISO 9001 certifikat

Med en kvalitetspolicy strävar vi på Thonab att bli bättre i hela kedjan, samt att förstå och möta kundernas krav och förväntningar på totalkvalitet.

kvalitetspolicy thonab 2020