Våra tjänster

Vi kan ge er aktivt stöd i hela processen, från utveckling, produktionsoptimering, val av leverantör och inköp, till kvalitetsbevakning och logistik. Oavsett materialval kan vi erbjuda ett mycket brett utbud av produktionsmetoder som täcker behoven hos många industriföretag. Vi skiljer inte på kundspecifika lösningar eller mer standardbetonade produkter, utan kan i de flesta fall uppfylla ditt företags önskemål – testa oss!

Skärande bearbetning

Skärande bearbetning

Vi förser industrin med tusentals olika detaljer inom svarv och fräs.

Läs mer

Plåtbearbetning

Plåtbearbetning

Vi på Thonab har ett brett nätverk inom plåtbearbetning. Vi kan erbjuda alla slags tillverkningsmetoder, där volymerna kan variera från enstycke upp till tusentals.

Läs mer

Gjutgods

Gjutgods

Genom vårt nätverk av leverantörer erbjuder vi gjut & smid-detaljer i de vanligaste förekommande metalliska material och metoder.

Läs mer

Kundanpassade kullager

Kundanpassade kullager

Thonab är en ledande leverantör av kundanpassade kullager till industrin. Vi lagerhåller Era produkter för korta leveranstider

Läs mer

Momentkopplingar

Momentkopplingar

Momentkopplingar fungerar som ett effektivt överbelastningsskydd vid överlast.

Läs mer

Ljuddämpare för pneumatik

Ljuddämpare för pneumatik

Inom pneumatik- och vacuumområdet uppstår ofta skadliga ljudnivåer. Vi har ett sortiment med ljuddämpare av hög kvalitet som effektivt reducerar ljudet med minimal påverkan av luftgenomströmningen.

Läs mer

Kolvringar

Kolvringar

Thonab har i över 40 år varit en ledande leverantör av kolvringar. Genom våra tillverkare över hela världen kan vi erbjuda kolvringar för alla slags operationer samt kvantiteter.

Läs mer